Välkommen till IMUS

Er partner inom industrimontage, underhåll och service till process- och kraftindustrin.

se vad vi erbjuder

 

Vi är IMUS

IMUS AB arbetar med industrimontage, underhåll och service till process- och kraftindustrin. I och med att det finns ett stort renoveringsbehov av de svenska vattenkraftverken jobbar vi med beställare som Skellefteå Kraft, Fortum Generation, E-ON Vatten- kraft mm.

 

Målsättningen är att utveckla och stärka företagets position inom svensk vattenkraft och processindustri. Tillhandahålla och leverera service, montage och underhåll med helhetsfunktion och skapa en stark och synlig företagsimage som står för upplevd och förväntad kvalité.  

 

Tillsammans med personalens långa och gedigna erfarenhet inom branschen borgar det för en positiv utvecklingen.

 

Har ni några frågor om oss eller de tjänster vi erbjuder så är ni varmt välkomnna att kontakta oss!

Våra tjänster

Bild

Tillverkning

Vi har en modern verkstad som gör att vi kan ta på oss rejäla och avancerade projekt. Ingenting är för litet eller för stort. Vi tar hand om tillverkningen oavsett om det handlar om finmekanik eller att montera och svetsa större konstruktioner.

Bild

Montage

Vi är specialister på monteringsarbeten för svenska vattenkraftverk. Vår personal ute på fältet har stor erfarenhet och är vana att montera olika typer av, både små och stora, objekt. Vi utför alla typer av montagejobb oavsett om vi varit delaktiga i tillverkningen eller inte.

Bild

Service

Vi utför på uppdrag service på värmekraftanläggningar och pannor för fjärrvärme.

Bild

Underhåll

Vår personal är specialister och har lång erfarenhet av underhållsarbeten för vattenregleringsdammar till vattenkraft och process- och kraftindustrin. Vi utför renoveringar och upprustningar av alla typer av dammluckor.

Kontakta oss

070 - 222 65 58

ronny.persson@imus.nu

 

Brädgårdsvägen 8

932 33 Skelleftehamn

 

Namn
E-postadress
Telefonnummer
Meddelande

 
© 2024 IMUS AB
Information om cookies